Termékek Menü

2020. 04. 09. Annie Sloan Chalk Paint - Alaptechnikák

2020. április 9., csütörtök, 15:00–20:00

 

Ezen a közel 5 órás foglalkozáson egészen az alapoktól kezdve építkezünk, lépésről lépésre. Annie Sloan krétafestékével fogunk dolgozni, hogy megtapasztald a festék egyszerű használatát és a benne rejlő lehetőségeket! Ne aggódj, ha még nem festettél bútort, eddig még mindenkinek sikerült! :-)
A workshopot egy kis elmélettel kezdjük, festék ismertetése, színkeverés és színelmélet, ecsetek, stencilek használata. (ne ijedj meg, ez egy rövid rész lesz, de szerintem elengedhetetlen :-)
Ezután mindenki fest egy próbatáblát, amin megtanulja a különböző technikákat, amelyekkel az egyszerű kopottas, régies hatást tudjuk majd elérni a bútoron.

  • Egy szín koptatása
  • Két szín összekoptatása
  • Stencilezés
  • Antikolás 4 fajta waxszal

Ezt követően a megszerzett tudás alapján mindenki fest egy portékát amit utána haza vihet. Ezen a workshopon egy tálca vagy tortatál lesz a festhető tárgy.
===

A létszám: min. 3, max. 8 fő!!!
A workshopon való részvétel feltétele: a részvételi díj felének a befizetése.
Workshop ára: 16.900 Ft, amely tartalmazza az összes anyagot, eszközöket a festéshez, a festett tárgyakat, kávét, szörpöt, sütit...
Helyszín: Kisvacak Kreatív Műhely, Szeged, Madách utca 12-14.
Időpont: 2020. április 9. csütörtök 15:00 óra


Jelentkezni a kisvacakmuhely@gmail.com e-mail címen, ide kattintva a Facebook eseményen, vagy személyesen a Műhelyben tudsz.

A workshop ideje alatt -10% kedvezménnyel tudsz vásárolni Annie Sloan termékeket.


Ha kérdésed van, keress bátran!
Kószó Tündi
Tel.: +36305352929

Tartalomhoz tartozó címkék: Annie Sloan