Menü

RHS CAPABILITY GREEN-Annie Sloan Chalk Paint festék

Ár:
12.300 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Annie Sloan a ® The Royal Horticultural Society-vel (RHS vagyis Angol Királyi Kertészettel) egyesítve erőit alkotta meg ezt az új Chalk PaintTM árnyalatot. A nagyszerű Capability Green az angol természet ünneplése, a híres tájépítész, Lancelot “Capability” Brown buja kertjei előtt tiszteleg.

“A 18. századból merítettem ihletet, amikor az angol vidéki stílus és az angol vidéki házak ma is ismert stílusa kialakult. Ez volt a felvilágosodás kora. A birtokok tulajdonosai már nem csak úgy tekintettek földjeikre, mint a földművelésre alkalmas területekre. Két dolgot tettek: olyan tájképfestőkkel dolgoztattak, mint például a Thomas Gainsborough és John Constable, akik megfestették ezeket a tájakat és olyan kertészekkel működtek együtt, mint Capability Brown, aki csodálatos kerteket alakított ki számukra” – meséli Annie.

A meleg, természetes árnyalatú, a szépség által inspirált Capability Greent az angol táj ihlette. Ez a zöld a természet nyugalmát hozza el az otthonokba.

“Gyengéd és megnyugtató a szemnek. A Capability Green jól működik a paletta legtöbb más színével, de különösen jól használható semleges alapként a kék, a rózsaszín és a sárgák mellett” – mondja Annie.

Jól illik az alábbi színekhez: English Yellow, Svenska Blue, Scandinavian Pink.

Leírás

1 liter festék kb. 13 négyzetméterre elég, persze sok függ a festendő felület minőségétől.

Az Annie Sloan krétafestéket minden bútornál lágy bútorviasszal, Annie Sloan Clear Wax-szal kell zárni, ez fixálja a festéket és adja a végső hatását és tartósságát, takaríthatóságát.

Keresés