Menü

Pennsylvania Folk dekor pecsét 30,5 x 30,5 cm pecsét

Ár:
15.200 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
IOD - DEKOR TINTA | fekete - 57ml IOD - DEKOR TINTA | fekete - 57ml
8.000 Ft
IOD Ink Pad - Tinta pad IOD Ink Pad - Tinta pad
3.300 Ft
Menny.:db
Gyártó: IOD - Iron Orchid Designs
Elérhetőség: Raktáron
Az IOD Pennsylvania Folk dekor pecsét az IOD dekor pecsét család tagja. Mindegyik IOD dekor pecsétet, így a Pennsylvania Folk dekor pecsétet is, használhatod bútorok, padló, falak, textíliák vagy kisebb projektek díszítéséhez az Annie Sloan Chalk Paint® festékkel vagy IOD tintával együtt.

Annie Sloan Chalk Paint® festékkel való munkához szükséged lehet még az IOD nyomóhengerre, ha pedig tintával pecsételnél, akkor az IOD tintapárnát javasoljuk.

Az IOD pecsétekkel kisebb-nagyobb mintát lehet felvinni (szinte bármilyen) felületre. Az aprólékosan kidolgozott, egymásra hangolt, egy csomagban helyet foglaló IOD pecséteket mindenki a saját ötletei alapján tudja felhasználni.

A freestyle stamping kifejezés is pontosan erre utal. A nyomdázás szabad művészetét számos kiegészítő eszköz segíti, például a pecsét műanyag fóliára rögzíthető. Rugalmas szilikon anyaga abban is partner, ha nem egyenletes felületre dolgozunk, egy szekrény lekerekített élére vagy kör keresztmetszetű bútorelemekre is „ráformázhatjuk” a mintát.

Az IOD Pennsylvania Folk dekor pecsét mosható és újrafelhasználható. Az első használat előtt kissé csiszold meg két ellentétes irányba.

A dekor pecsét tartalma

egy pecsét, és egyes pecséteknél egy darab műanyag lap a pecsétek formájában, a kitakaráshoz, maszkoláshoz (figyelem, ez nem minden típusnál tartozék!). Lásd maszkolásos technika!

A pecsét mérete: 1 darab 30,48 cm x 30,48 cm-es pecsét

Keresés