Menü

PAPRIKA RED - Annie Sloan Chalk Paint festék

Ár:
12.300 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
No.8. ecset - KICSI - Annie Sloan Chalk Paint BRUSH - SMALL No.8. ecset - KICSI - Annie Sloan Chalk Paint BRUSH - SMALL
7.500 Ft
DARK SOFT WAX | SÖTÉT VIASZ - Annie Sloan Chalk Paint viasz DARK SOFT WAX | SÖTÉT VIASZ - Annie Sloan Chalk Paint viasz
2.900 Ft
LAPOS ECSET - kicsi | Annie Sloan Chalk Paint® LAPOS ECSET - kicsi | Annie Sloan Chalk Paint®
2.900 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Annie Sloan
Elérhetőség: Raktáron

Vigyél mélységet és gazdagságot otthonodba az Annie Sloan Chalk Paint® paletta legújabb tagjával, a Paprika Reddel. Ezzel a fűszeres terrakotta árnyalattal Annie célja az volt, hogy egy olyan élő, tüzes, mégis megnyugtató színt vigyen az otthonokba, ami melegséggel tölti meg a tereket.

A fűszer gazdag árnyalatai által inspirált Paprika Red hívogat, hogy megismerjünk egy olyan intenzív szépségű és a mély érzelmekkel teli világot, melynek gyökerei Magyarországtól Mexikóig és a kettő között minden konyhában megtalálhatóak. Csakúgy, mint a paprika, ami ízt és mélységet kölcsönöz a kulináris élvezeteknek, ez a festék egy csipetnyi varázslattal hinti be a belső tereket, olyan hangulatot teremtve, amely egyszerre merész és hívogató” – mondja Annie.

 A Paprika Redben van egy igazán figyelemre méltó dolog: egy árnyalat, amely izgatja az érzékeket, mégis megnyugtatja a lelket, miközben bármilyen életteret erővel tölt meg. A művészek már évszázadok óta használják, jól ismerve szemet gyönyörködtető hatását. Mindkét tulajdonságát meg akartam örökíteni – a szenvedélyt és a sokoldalúságot is- ezért a dinamikus vörös pigmenteket csendesítettem és kevertem földesebb tónusokkal. A recept tökéletesítése ugyan hónapokba telt, de a Paprika Red Chalk Paint® percek alatt alakítja majd át bútorodat!” – mondja Annie.

Jól illik az alábbi színekhez: Original, Riad Terracotta, Piranesi Pink.

Leírás

1 liter festék kb. 13 négyzetméterre elég, persze sok függ a festendő felület minőségétől.

Az Annie Sloan krétafestéket minden bútornál lágy bútorviasszal, Annie Sloan Clear Wax-szal kell zárni, ez fixálja a festéket és adja a végső hatását és tartósságát, takaríthatóságát.

Keresés