Menü

PURE - Annie Sloan Satin Paint festék

Ár:
13.900 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
No.8. ecset - KICSI - Annie Sloan Chalk Paint BRUSH - SMALL No.8. ecset - KICSI - Annie Sloan Chalk Paint BRUSH - SMALL
7.500 Ft
DARK SOFT WAX | SÖTÉT VIASZ - Annie Sloan Chalk Paint viasz DARK SOFT WAX | SÖTÉT VIASZ - Annie Sloan Chalk Paint viasz
2.900 Ft
LAPOS ECSET - kicsi | Annie Sloan Chalk Paint® LAPOS ECSET - kicsi | Annie Sloan Chalk Paint®
2.900 Ft
kiszerelés: 750ml
Menny.:db
Gyártó: Annie Sloan
Elérhetőség: Raktáron

Az Annie Sloan Satin Paint beltéri fa és fém felületekre való, lágy fényű szatén festék, a matt és a selyemfény között félúton.

Strapabíró, és leginkább abban különbözik az Annie Sloan Chalk Paint™-től, hogy nem kell viaszt vagy lakkot felvinni a festés utáni védelemhez és befejezéshez.

Egyszerű, sima felületű modern hatás eléréséhez ajánljuk, amikor nagyobb felületet vagy nagyobb igénybevételnek kitett bútort szeretnénk egyszerűen átfesteni egy színre dekorálás nélkül, pl. konyhabútort, beépített szekrényt, radiátort vagy lambériát.

A Pure Annie Sloan Satin Paint onnan kapta a nevét, hogy ez egy valódi, tiszta, színtelen fehér, amely csak fehér pigmenteket tartalmaz. Eredetien ropogós fehér szín, de a kékes árnyalatú „ragyogó” fehér hidegsége nélkül. Mivel nincsenek benne pigment anyagok, ezért további rétegekre lehet szükség a teljes fedés eléréséhez. Éles és friss felületet kölcsönöz a padló szegélyléceknek, vagy egyéb lábazati elemeknek. Az Upstate Blue falfestékkel párosítva hagyományos svéd megjelenést érhetünk el.

Jól illik ezekhez a színekhez: Upstate Blue, Pointe Silk, Coco

Egyféle kiszerelésben érhető el, fedőképessége: 750ml kb. 11 nm-re elég

Leírás

Az Annie Sloan Satin Paint mosható, súrolható, gyorsan száradó, vízbázisú, alacsony VOC-tartalmú beltéri festék, 10%-os fényvisszaverő képességgel. Toy Safe minősítéssel rendelkezik, A+ VOC kibocsájtási osztályú (5g/l).

Az Annie Sloan Satin Paint beltéri használatra készült, fára és fémre, két fő felhasználási céllal.

Konyhabútor, ajtó, lambéria…

Egyrészt az Annie Sloan Wall Paint falfestékkel együtt kiválóan használható ablakkeretek, ajtók, lambéria, lábazati elemek, radiátorok és konyhabútor, vagy egyéb nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére.

Sima felület egy lépésben

Másrészt a tervezés célja az volt, hogy megoldást nyújtson azoknak, akik egy fázisban, egyszerűen szeretnének átfestetni fa- és fém felületeket, klasszikus, kortárs stílusban, sima felületet elérve. Satin Paint használatakor nincs szükség Chalk Paint Wax-ra vagy lakkra, nem kell zárni semmivel, egy fázisban használható.

Technikai információ:

Kiszerelés: 750 ml, mely körülbelül 11 nm-re elegendő.

Festés előtt tisztítsuk meg a felületet a portól, málló festéktől vagy olaj alapú szennyeződéstől és töröljük szárazra.
Az alapos tisztításhoz vizes bázisú mosószer használatát javasoljuk. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk a finom mattítást, a felület átsimogatását egy finom csiszolópapírral, hogy érdesítsük a felületet. Fémfelületek előkészítéséhez pedig használjunk speciálisan fémre való alapozót a Satin Paint alá.

Az Annie Sloan Satin Paint után nincs szükség viasz vagy lakk felhordására.

Padlófestéshez, kültérre vagy dekoratív hatások létrehozásához Annie Sloan Chalk Paint-jét ajánljuk.

Fontos, hogy az itt látható színek a képernyő beállításaitól függően változnak, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a festék színei pontosan megegyeznek a képernyőn látható színnel, ezért ajánljuk színkártya vagy színminta rendelését!

Keresés