Menü

IOD - Harper bútordísz öntőforma

Ár:
12.000 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
IOD - Dekor agyag - levegőre száradó IOD - Dekor agyag - levegőre száradó
6.200 Ft
Menny.:db
Gyártó: IOD - Iron Orchid Designs
Elérhetőség: Raktáron

Öntőforma, mely mosható és újrahasználható.

Leírás

Az IOD bútordísz öntőformák különféle bútordekorációk, frízek, ornamentikák készítéséhez használt szilikon formák. Levegőn száradó, puha agyagból faragott minták, ajtók sarkait díszítő keretek, ívek formázhatók.

Nemcsak bútorok díszítésére, hanem a lakberendezésen keresztül egészen a cukrászművészetig használhatóak, különleges formájú sütemények, szappanok, ékszerek stb. készíthetőek belőlük.

A puha agyagot bele kell „gyurmázni” a formákba, a tetejét – amely az applikáció hátoldala lesz – egyenesre kell húzni, majd óvatosan kifordítva a formából tovább alakítható! Például ebben az előformázott állapotában egy íves részletre simítva pontosan úgy köt meg, ahogy később illeszteni kell. Sima felületű bútorlapra tervezve egy vízszintes lapra kell helyezni, hogy egyenesre száradjon, de még puha állapotában ragasztással kell felvinni a felületre, bútornál faragasztóval. Kis idő alatt levegőn megszilárdulva a minta kikeményik és festhetővé válik.

Az Iron Orchid Designs (IOD) által szabadalmaztatott „Micro-Rim” (mikro keret) segítségével gyönyörű és részletgazdag öntvényeket alkothatóak, amelyeket szép, tiszta élekkel lehet kiemelni a formákból. Ezzel magyarázható, hogy miért szeretik az IOD dekorációs öntőformákat több iparágban is.

A mély és részletes formák kiváló minőségűek, és az élelmiszeripari követelményeknek is megfelelő szilikonból gyártják őket.

A formák moshatóak és újrafelhasználhatóak. (Figyelem! Sose használd ugyanazt az öntőformát élelmiszerekhez és kézműveskedéshez.)

Ezekkel az öntőformákkal örömmel alkothatsz, sok-sok éven keresztül!

Youtube videók

Keresés