Menü

Rólam

Ugyan mindig szívesen foglalkoztam bútorokkal, lakberendezéssel, mégis erre hosszú ideig csak hobbiként tekintettem. Előfordul, hogy az álmaink megvalósításához éppen egy megváltozott élethelyzet ad lendületet, amit nálunk a 3. gyermekünk megszületése hozott.

17 év fodrászat után bútorfestő lettem... Immáron 5 éve viszem a Kisvacak Kreatív Műhelyet Szeged belvárosában. Fontos volt, hogy képezzem magam, és a legjobb szakemberhez mentem el tanulni. Annie Sloan, aki a krétafesték megálmodója, kint él Oxfordban és személyesen választja ki a forgalmazóit, akiket maga tanít be a festék használatára.

2018 óta erősítem Annie Sloan magyarországi forgalmazói csapatát, amire nagyon büszke vagyok.

A boltunk igazából egy életérzés. A vásárló amikor betér, együtt kiválasztjuk, hogy mire van szüksége, milyen festék, milyen kiegészítő eszköz kellhet, és sokszor kapok visszajelzést az elkészült bútorról is – így azt lehet mondani, hogy végig fogom a vásárló kezét, és kísérem őket az alkotási folyamaton. A bútorfestéshez használt Annie Sloan Chalk Paint™ festék mellett minden egyéb kiegészítőt megtaláltok a boltban, sőt a könnyebb használat eléréseként tartunk Bútorfestő workshopokat is,egészen a kezdőtől a haladó, díszítő technikákig.

Ahhoz, hogy ideáig eljussak, nélkülözhetetlen volt, hogy a családom mögöttem álljon és támogasson.


És akkor ki is vagyok én?

Anya, feleség, testvér, barátnő, és gyermek is.
Felnőtt nő egy játszótérrel, ahol alkothat, kiteljesedhet... értéket menthet és teremthet :-)

Van valami őrült jó érzés abban, amikor meglátok egy régi bútort, végighúzom a kezem rajta és arconcsap valami ismerős illat mézízű gyerekkoromból... és akkor már tudom, onnan nincs visszaút, beindul a gépezet, a színek, az ötletek eltelítenek... Nincs mese: a bútornak jönnie kell velem.

 

"Ami ma vagy, a tegnapi gondolataidból ered....és amiről van egy képed, arra képes vagy"

Kószóné Csonka Tünde

 

Keresés