Menü

CAMBRIAN BLUE - Annie Sloan Satin Paint festék

Ár:
13.900 Ft
kiszerelés: 750ml
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Cambrian Blue Annie Sloan Satin Paint egy hűvös tónusú acélkék, olyasmi, mint egy sötét farmer. A sötét farmerhez hasonlóan ez az örök hűvös árnyalat mindenhez passzol. A név az észak-oroszországi értékes agyagra utal, amelyet a világ legritkább és legértékesebb agyagának tartanak. A cambriai agyag magas koncentrációban tartalmaz ezüst kémiai elemeket, amelyeket az ebben az árnyalatban látható világos, tükröződő szürke pigmentekkel emuláltunk.

Jól illik a következő színekhez:
Pointe Silk, Canvas, Oxford Navy

Az Annie Sloan Satin Paint beltéri fa és fém felületekre való, lágy fényű szatén festék, a matt és a selyemfény között félúton.

Strapabíró, és leginkább abban különbözik az Annie Sloan Chalk Paint™-től, hogy nem kell viaszt vagy lakkot felvinni a festés utáni védelemhez és befejezéshez.

Egyszerű, sima felületű modern hatás eléréséhez ajánljuk, amikor nagyobb felületet vagy nagyobb igénybevételnek kitett bútort szeretnénk egyszerűen átfesteni egy színre dekorálás nélkül, pl. konyhabútort, beépített szekrényt, radiátort vagy lambériát.

Leírás

Az Annie Sloan Satin Paint mosható, súrolható, gyorsan száradó, vízbázisú, alacsony VOC-tartalmú beltéri festék, 10%-os fényvisszaverő képességgel. Toy Safe minősítéssel rendelkezik, A+ VOC kibocsájtási osztályú (5g/l).

Az Annie Sloan Satin Paint beltéri használatra készült, fára és fémre, két fő felhasználási céllal.

Konyhabútor, ajtó, lambéria…

Egyrészt az Annie Sloan Wall Paint falfestékkel együtt kiválóan használható ablakkeretek, ajtók, lambéria, lábazati elemek, radiátorok és konyhabútor, vagy egyéb nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére.

Sima felület egy lépésben

Másrészt a tervezés célja az volt, hogy megoldást nyújtson azoknak, akik egy fázisban, egyszerűen szeretnének átfestetni fa- és fém felületeket, klasszikus, kortárs stílusban, sima felületet elérve. Satin Paint használatakor nincs szükség Chalk Paint Wax-ra vagy lakkra, nem kell zárni semmivel, egy fázisban használható.

Technikai információ:

Kiszerelés: 750 ml, mely körülbelül 11 nm-re elegendő.

Festés előtt tisztítsuk meg a felületet a portól, málló festéktől vagy olaj alapú szennyeződéstől és töröljük szárazra.
Az alapos tisztításhoz vizes bázisú mosószer használatát javasoljuk. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk a finom mattítást, a felület átsimogatását egy finom csiszolópapírral, hogy érdesítsük a felületet. Fémfelületek előkészítéséhez pedig használjunk speciálisan fémre való alapozót a Satin Paint alá.

Az Annie Sloan Satin Paint után nincs szükség viasz vagy lakk felhordására.

Padlófestéshez, kültérre vagy dekoratív hatások létrehozásához Annie Sloan Chalk Paint-jét ajánljuk.

Fontos, hogy az itt látható színek a képernyő beállításaitól függően változnak, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a festék színei pontosan megegyeznek a képernyőn látható színnel, ezért ajánljuk színkártya vagy színminta rendelését!

Keresés